Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα και η αξιοπιστία σας

Έρευνες αγοράς αποδεικνύουν ότι οι καταναλωτές ηλικίας 25 εώς 45 αποτελούν την πλειοψηφία του καταναλωτικού δυναμικού. Είναι επίσης δεδομένο ότι στις συγκεκριμένες γενιές όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες της επιλογής τους. 

Οι πελάτες σας

Με μια εύστοχα κατασκευασμένη ιστοσελίδα η επιχείρησή σας αποκτά τη δυνατότητα να καλοσωρίζει τους εν δυνάμει πελάτες σας όχι μόνο στον ψηφιακό κόσμο αλλά και να τους προσκαλεί στον φυσικό κόσμο του καταστήματος σας. Μια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη για παλιούς και νέους πελάτες 24/7/365 που μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας ακόμη και όταν το φυσικό κατάστημα ή τα γραφεία σας είναι κλειστά. Με τους σημερινούς γρήγορους ρυθμούς, αποτελεί ισχυρό επιχείρημα κατά την λήψη μιας απόφασης αγοράς.

Αξιοπιστία

Επομένως αποκτάτε μεγαλύτερη αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγετε το ρίσκο να οδηγήσετε πιθανούς πελάτες σας σε ανταγωνιστές που έχουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Αν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα αλλά με ερασιτεχνική εμφάνιση και λειτουργία κινδυνεύετε να χάσετε πελάτες που είτε θα ταυτίσουν την ερασιτεχνική εικόνα της ιστοσελίδας σας με ερασιτεχνική ποιότητα προιόντων και υπηρεσιών είτε θα δυσκολευτούν λόγω της ελιπής λειτουργικότητας της. Αντίθετα, με μια επαγγελματική επανασχεδίαση που θα στοχεύει στη λειτουργικότητα και στην ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Εξασφαλίζετε δωρεάν την πιο ισχυρή διαφήμιση

Εαν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης ίσως θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος κατασκευής μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Η επιδότηση ΕΣΠΑ στοχεύει ακριβώς στο να στηρίξει επαγγελματίες που διστάζουν να προχωρήσουν σε μια τέτοια επένδυση. Επομένως, με μηδενικό κόστος είστε τώρα σε θέση να έχετε ιστοσελίδα και να κάνετε ψηφιακή διαφήμιση που είναι πολύ δυνατότερη από ένα έντυπο μέσο ή οποιοδήποτε άλλο είδος διαφήμισης. Ότι τύπου επιχείρηση και να έχετε, μια ιστοσελίδα είναι ένα πολύ καλό σημείο για να παρουσιάσετε την δουλειά σας. Με ένα portfolio ή ένα gallery φωτογραφιών ή ακόμη και με συστατικές επιστολές/ένα απλό σχόλιο από τους πελάτες σας, μπορείτε να αναδείξετε τι κάνει την επιχείρηση σας μοναδική.

Πιθανοί πελάτες σας όλοι οι Έλληνες

Είτε πουλάτε προϊόντα ή παρέχετε υπηρεσίες η ιστοσελίδα σας παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο να πουλήσετε. Σύμφωνα με την ευρωπαική στατιστική εταιρεία, τo 2019, το 39% των Ελλήνων πραγματοποίησε έστω και μια ψηφιακή αγορά, και προβλέπεται τουλάχιστον διπλασιασμός για το 2021, δεδομένου ότι οι ιδιαίτερες συνθήκες εγκλεισμού του 2020, ῾δίδαξαν῾ τη χρήση ιντερνετ στο μέσο Έλληνα. Εαν δεν έχετε ιστοσελίδα χάνετε μεγάλο μερίδιο της πίτας. Εαν έχετε εμπορική δραστηριότητα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό που μάλιστα δεν είναι ανάγκη να περιοριστεί στον Ελλαδικό χώρο.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Η επικοινωνία με τους πελάτες απαιτεί χρόνο, είτε πραγματοποιείτε τηλεφωνικά, είτε από κοντά είτε μέσω email. Με όλες τις πληροφορίες που παρέχετε στους πελάτες σας online, κερδίζετε χρόνο στην μεταξύ σας επικοινωνία και ο χρόνος είναι χρήμα!